Jezusmina! Ik heb een stokske!

it's called swag bro.

Bron : weheartit

Ik heb goed over het hebben van een blog nagedacht. Heel goed. Maar er is toch altijd een aspect waar je niet aan denkt. In mijn geval : een tag ofte een stokje krijgen.

Ik doe mijn hoed af voor de gewéldige antwoorden – geestig, ad rem, met een knipoog … – die mensen er op weten te verzinnen.

Stokjes zijn een indicatie dat je blog gesmaakt wordt. Dat verdient een dankjewel. Nu nog hopen dat je ‘leespapillen’ niet op hun honger blijven zitten.

Dus : hier komen ze, de 10 dingen over mij die je nog niet weet.

Mijn lezers hebben het zich afgevraagd : wie is Pruts? Deze überschattige 170 cm tellende jongedame noemt me tante. Ze was onlangs jarig en kreeg van mij een heel speciaal kadooken.

Ik weet niet of er nog meer mensen zijn als ik, maar ik lust geen appelmoes. Mijn nachtmerrie : verkeren in een gezelschap waar iedereen dól is op appelspijs. Zonder alternatief.

Daarentegen ben ik verlekkerd op pannenkoeken. Met lichtbruine suiker, bloemsuiker, of ijs en warme chocoladesaus. Mmmmmmmmm … bring it on, please!

Sport is een goed idee, na een copieuze maaltijd. Helemaal akkoord. Je zult het me echter nooit zien doen. Niet gemaakt voor de sportschool. Tja, een constructiefoutje.

Iets anders dat mijn humeur opkrikt : muziek. Ik kan erg genieten van van de goeie tekst van een nummer. Helaas heb ik geen hoofd voor muziekteksten. Daarom ben ik blij als ik op YouTube fimpjes mét tekst van m’n favo nummers ontdek.

Ik vind stokjes altijd een beetje eng. Vanwege ’t feit dat je ’t onderwerp niet zélf kiest. Maar, lief is het eigenlijk wel. Ideaal ook tegen een writer’s block.

Ik heb een zwak voor de tango. Om naar te kijken weliswaar, want zelf heb ik twee linkerbenen. Petje af voor beroepsdansers!

Mijn zuiders temperament kan misschien ook verklaard worden door m’n naam. Die is namelijk Grieks. Grieks zoals in de Griekse mythen. Geloof me maar als ik zeg dat de bende van Zeus best hield van wat leven in de brouwerij!

Ik heb een speciaal soort humor. Vaak liggen mensen in een deuk, terwijl ik het gewoon een accurate beschrijving vind. Zoals toen ik op de vraag of ik een stresskip ben repliceerde : “Ik zie er vaak uit of ik een aardbeving kan weerstaan, maar van binnen…” Wie het genre van mijn humor kent : let me know.

Een principe waar ik helemaal achtersta is : wat  je van iemand anders hebt geleend, moet je in goede orde terug bezorgen.

Daarom mag Liann van mij minstens 5 goeie redenen verzinnen waarom ze mijn blog zo leuk vindt … en gewoon leuk telt niet. Dat spreekt !

Maar eerlijk is eerlijk : of het nu stokjes zijn of niet, reacties zijn iets prachtigs. Want : ik word er blij van …

Beste lezer, ik hoop dat die blije sfeer zich weerspiegelt in mijn stokjes, euhh, stukjes !

Advertentie

18 gedachten over “Jezusmina! Ik heb een stokske!

 1. Emily

  O GUT, ik heb ook een stokkie, van Ellen. Ook over feitjes.. Gut o gut, ik moet daar even een weekie over nadenken hoor ;p
  Leuk artikel, je hebt een leuke schrijfstijl :) Nog bedankt voor je reactie :) Ben je wel eens in het Colloseum geweest?

 2. Liann.

  Oh, dat is gemeen! ;) :P

  Oké daar komen de punten:
  – Leuke humor, zo ook in dit stuk.
  – Een leuke, herkenbare schrijfstijl.
  – Leuke onderwerpen.
  – Je kan dingen heel erg mooi verwoorden.
  – Jij lust net als ik geen appelmoes, dat maakt je blog ook erg leuk ;)

 3. Christel

  Fijn om zo’n paar extraatjes van iemand te weten te komen. Ook al ken je die niet echt en lees je die maar enkel. Maar jammer genoeg hou ik wel van appelmoes (nu ook niet alle weken) en ben ik not zo zot van pannekoeken.

  Maar vind je humor wel super in je schrijfstijl! :-)

 4. ivar

  Op de I pad geweest en dat gaat blijkbaar lastig

  Ik doe mijn ding
  Want dat is aangeleerd
  Normbesef
  Kent geen waarde
  Want ik hoef er niets voor terug
  Slechts een knikje
  En een helpende hand
  In de toekomst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s